Admin الادارة العامة
عدد المساهمات : 599 تاريخ التسجيل : 22/01/2010 العمر : 50
| موضوع: طريقة عمل اكلات صينيه بالصور الجمعة أبريل 23, 2010 2:28 pm | |
| طريقة عمل اكلات صينيه بالصور ،وصفات صينية بالصور،اطباق صينية شهية طريقة عمل اكلات صينيه بالصور ربما الكثير والكثير منكم يعرفون الافاده الصحيه للاكل الصيني بما فيه من فيتامينات ومواد مغذيه وهذه مجموعه من المأكولات من دولة شنغهاي طبق الارز بالجمبري [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] مكرونه بالخضار والتوابل ودى أحلى اكله عجبيتنى هناك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] الشوربه الصيني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ودى طعمها لذيذ جدا اسمها باصيني بودز وبتبقى محشيه خضار او مشرم او جمبري [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ودى نوع تانى من البودز معاها صوص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] عشان تستمع بالاكل الصيني لازم تاكل بالصيني هههههههه وعشان تاكل بالصيني لازم تستخدم chopsticks او العيدان المشهوره للاكل الصيني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وهنا بقى ييجي دور الموضوع انك تتعلم منه استخدام العيدان الخشبيه عن طريق الرسمه البسيطه دى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وفى كمان العيدان الفضيه ودى قصه قالتهالى المترجمه الصينيه لما كنت فى شنجهاي انه كان فى زمان امبراطور صيني مشهور فحبو وزرائه يغتالووه فحطوله سم فى الشوربه فا من حسن حظه انه كان بيستخدم العيدان الفضيه على طول فى اكله فا لما استخدمها فى اكله لون الفضه اتغير وعرف انه دا سم . ولذلك تجدون معظم أثرياء الصين لا يستخدمون الا silver or gold chopsticks او العيدان الفضيه او الذهبيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ولكى يتم تسهيل وتبسيط الاكل بهذه العيدان للاجانب عملو عيدان جديده وبشكل جديد | |
|