Admin الادارة العامة
عدد المساهمات : 599 تاريخ التسجيل : 22/01/2010 العمر : 50
| موضوع: فراخ بالبطاطس الخميس أبريل 01, 2010 3:10 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
المقادير (فراخ طبعا على حسبك انتى -فلفل اخضر -بطاطس-جزرمبشور-بصل-خل-ليمون-شبت-بقدونس-كرفس-فلفل-كمون-ملح)الطريقه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نغسل الفراخ جيدا بالماء والملح والخل والليمون وتتبل وبالخلطه الاوهى البصل المقطع شرايح او عادى اى تقطيعه يعنى وجزلر المبشور والشبت المقطع مع البقدونس والكرفس تضاف التوابل والملح ويوضع فى التلاجه لمده ساعه ثم تخرج وتضع عليها شارئح البطاطس والطماطم ويرش خل على الوش وليمون واللى عاوز يحط زعتر وقرفه بيدوا طعم حلو اوى وعلى نار عاليه الاول يوضع على البوتاجاز وعندما يبدا فى الغليان تهدى النار خالص وتترك على نار هادئه حتى تستوى الخلطه تماما وبعدين توضع فى الفرن وتحمر تحت الشوايه بالف هنا وشفا جربوها وادعولى (طبعا هى دايت علشان من غير زيت وكمان لازم ننزع الجلد بتاع الفراخ بالاضافه الى وجود الكرفس والقرفه والشبت كمان البطاطس اختيارى انا بحط واحده او اتنين لينا كلنا وبتبقى طعمه اوى وقيموا الموضوع او ردوا او ادعولى اعملو اى حاجه المهم متنسونيش) | |
|